Hør om dine muligheder for at investere din opsparing

Book møde

PFA Bank

Hvad investerer du i?

I PFA Bank investerer du din opsparing gennem investeringsforeningen PFA Invest. Du kan vælge mellem forskellige balanceafdelinger, der varierer i andelen af aktier og obligationer, og du får samtidig en solid risikospredning, som bl.a. omfatter investeringer med fokus på ejendomme.

Vi passer på din investering

En investering i PFA Invest’s balanceafdelinger sikrer, at du altid investerer optimalt i forhold til din risikoprofil. Du skal ikke tænke over fordelingen imellem aktier og obligationer, for det foregår automatisk. Den økonomiske situation bliver også overvåget kontinuerligt, og investeringerne i balanceafdelingerne tilpasses løbende, så de matcher de mest interessante investeringsmuligheder på markedet. Du kan altså læne dig tilbage, og fokusere på det, der er vigtigt for dig.

    
Morningstar tildeler stjerner ud fra seneste 3 års performance. Det højeste antal stjerner er fem. Alle PFA Invest afdelinger har en historik på mere end 3 år og modtager stjerner.

Ovennævnte stjerner er pr. 31. januar 2024. Historisk afkast er ikke garanti for fremtidigt afkast. Læs mere på morningstar.dk

Gør din virksomhed til en god investering

I PFA Bank investerer du din opsparing gennem investeringsforeningen PFA Invest. Du kan vælge mellem forskellige balanceafdelinger, der varierer i andelen af aktier og obligationer. Læs mere om balanceafdelingerne ovenfor.

Har du personligt ejet erhvervsvirksomhed, har du desuden mulighed for at investere under virksomhedsskatteordningen (VSO).

Balance Akkumulerende er investeringsafdelinger, der er skræddersyet til de specielle skatteforhold, der gælder for din investering i VSO. 

Afkastet bliver automatisk geninvesteret i afdelingerne, uden at du behøver at gøre noget. Når du har brug for likviditet, kan du sælge beviser, som det passer dig. Afdelingerne kan også anvendes til private pensionsmidler og selskabsmidler.

 
 
 

Øvrige investeringsmuligheder

Udover vores tre balanceafdelinger, kan du via PFA Invest investere i forskellige afdelinger, hvor hovedparten er børsnoterede på Nasdaq Copenhagen. Her investeres der i enten aktier, obligationer eller en blanding af begge dele. Uanset hvad du ønsker at investere i, skal du tænke langsigtet opsparing. PFA anbefaler typisk en investeringshorisont på minimum 3 år.

Få et overblik over alle investeringsafdelinger her